Grå Carnita Tacos

60 min. total

Ingredienser

  • 1,3 pound indrefilet av svin
  • 1 cup appelsinjuice
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kummin, knust
  • 1 tsk hvitløkspulver
  • 0,5 tsk løkpulver
  • 0,5 tsk tørket oregano
  • 2 stk tomat, hakket
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk yoghurt, naturlig
  • 1,5 spsk lime juice
  • 1 tsk rød chili, hakket
  • 0,5 tsk hvitløkspulver
  • 0,5 tsk kummin, knust
  • 0,25 tsk chili, knust
  • 0,25 tsk salt og pepper
  • 8 stk tortilla, fullkorn
  • 2 stk skiver avokado
  • 1 stk squash i skiver
  • 1 stk rød pepper, skiver

Bruksanvisning

  1. Skjær fettet av indrefilet og skjær det i klumper. Legg terningene i en tregkokere.
  2. Tilsett alle andre ingredienser. La det koke i 45-50 minutter.
  3. Hell den i en bolle og la den avkjøles. Riv kjøttet med en gaffel.
  4. Ta en bolle og bland tomater, løk, hvitløk og koriander. Rør det sammen og mos det sammen. Krydre med salt og pepper.
  5. Visp alle ingrediensene sammen. Krydre med krydder.
  6. Varm tortillaene i mikrobølgeovnen, 30 sekunder hver.
  7. Ha svinekjøtt, avokado, squash og paprika på tortillaene.
  8. Tilsett salsa, dressing, koriander og limesaft. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 701 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 47%

Fett: 27%