Fylte paprikaer

70 min. total

Ingredienser

  • 6 stk rød pepper, halvert
  • 1 pound hakket biff (lite fett)
  • 0,5 cup løk, hakket
  • 1 spsk hvitløk, finhakket
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk pepper
  • 1 tsk chili flak
  • 0,5 tsk tørket oregano
  • 0,25 tsk persille, hakket
  • 1 cup tomatsaus

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Smør en stekepanne.
  2. Bland kjøttdeig med alle ingrediensene unntatt tomatsaus og paprika.
  3. Fyll paprikaene med kjøttblandingen. Hell 1/4 av tomatsausen i stekepannen slik at den dekker bunnen.
  4. Legg paprikaene i stekebrettet, hell den resterende tomatsausen over paprikaene. Ha overflødig ost på toppen. Stek i 50-60 minutter. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 239 kcal.

Protein: 31%

Karbohydrat: 38%

Fett: 31%