Fylte grønn paprika

50 min. total

Ingredienser

  • 8 stk grønn pepper, toppen fjernet
  • 910 gram hakket kylling
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 2 stk tomat, hakket
  • 2 stk gulrot, revet
  • 400 gram tomatsaus
  • 2,4 dl basmati ris
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2 tsk tørket oregano
  • 1 tsk tørket basilikum
  • 1 tsk kummin, knust
  • 1 tsk chili flak
  • 2,4 dl mozzarella, revet

Bruksanvisning

  1. Forvarm til 175 ° C. Skjær toppen av paprikaen, fjern kjernen og frøene. Legg dem på et bakeplate.
  2. Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av overflødig vann.
  3. Varm opp 1/2 av oljen i en stekepanne over middels høy varme. Brun kyllingen. Legg den i en bolle.
  4. Tilsett gjenværende olje i stekepannen. Tilsett løk og gulrot. Krydre med salt og pepper. Sauter i ca 3 minutter.
  5. Rør inn tomatsaus, hvitløk og ris. Krydre med oregano, spisskummen, chiliflak, salt og pepper. Røre.
  6. Hell blandingen i paprikaene. Dryss ost på toppen. Stek i 30 minutter. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 562 kcal.

Protein: 29%

Karbohydrat: 43%

Fett: 27%