Fusilli pasta med brokkoli og tomater

25 min. total

Ingredienser

  • 4 ounce fusilli, fullkorn
  • 1 spsk oliven olje
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 5 ounce brokkoli, buketter, blancherte
  • 12 stk kirsebærtomat, halvert
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk pepper
  • 0,25 cup yoghurt, naturlig
  • 2 spsk basilikum, hakket

Bruksanvisning

  1. Tilbered pastaen i henhold til instruksjonene på pakken; avløp.
  2. Varm en kasserolle med olje over middels varme. Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder. Tilsett brokkoli og cherrytomater.
  3. Tilsett pasta og yoghurt i kasserollen og stek i 20 sekunder. Fjern fra varmen, tilsett basilikum og bland. Krydre med salt og pepper. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 342 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 58%

Fett: 25%