Fullkornspita med kylling og brønnkarse

Vil du ha lunsj uten å tilbringe evigheten på kjøkkenet? Disse fullkornsgropene med kylling er begge raske til enkle å lage. Nedenfor gir vi deg vårt forslag til hva du kan legge i pitaen din, men hvis du har annet kjøtt eller grønnsaker i kjøleskapet, kan dette også enkelt brukes.

5 min. forb.
10 min. total

Ingredienser

  • 1 stk pita brød
  • 1 tsk majones
  • 0,5 dl baby spinat
  • 0,5 dl kyllingbryst
  • 0,25 stk avokado, skiver
  • 1 spsk rød pepper, terninger
  • 1 spsk mozeralla, og tern

Bruksanvisning

  1. Stek kyllingbryst i en panne i 4-5 minutter på hver side. I mens du skjærer grønnsaker og varm pitabrød.
  2. Smør majones på de varme pitabrødene.
  3. Fyll pitabrød med brønnkarse, kylling i skiver, avokado, paprika og mozzarella. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 384 kcal.

Protein: 23%

Karbohydrat: 44%

Fett: 33%