Fullkornspasta Penne med spinat og basilikumpesto

25 min. total

Ingredienser

  • 16 ounce penne pasta, fullkorn
  • 0,5 cup spinat
  • 0,5 cup grønn pesto
  • 2 tsk oliven olje
  • 2 stk kyllingbryst, skiver
  • 0,25 cup soltørket tomat, hakket
  • 1 tsk parmesan, revet
  • 0,5 tsk persille, hakket
  • 0,5 tsk basilikum, hakket

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til anbefalingene på pakken. Hell av vannet og sett til side. Bland spinatblader og pesto i en kjøkkenmaskin til overflaten er nesten glatt.
  2. Varm olivenolje i en stekepanne på middels høy varme og stek kyllingen i 4-5 min.
  3. Bland pesto, soltørkede tomater og pasta sammen og rør til ingrediensene er godt blandet. Krydre med salt og pepper.
  4. Pynt med persille, parmesan og basilikum. God appetitt!

Ernæring (per person)

Kalorier: 678 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 51%

Fett: 30%