Fullkorns kjøttboller

40 min. total

Ingredienser

  • 0,5 pound hakket kylling
  • 1 stk løk, hakket
  • 4 fed hvitløk, finhakket
  • 2 tsk italiensk krydder
  • 1,5 tsk salt
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 0,5 stk egg, pisket
  • 0,25 cup rasp
  • 0,75 pound spaghetti, fullkorn
  • 1 tsk oliven olje
  • 0,5 cup rødvin
  • 6 ounce tomatpuré
  • 18 translation missing: da.fluid_ounce vann
  • 1 tsk sukker

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 220 ° C. Legg bakepapir på et bakeplate.
  2. Ta en bolle og alderen kylling, 3/4 av løken, 1/2 av hvitløk, 1/2 av de italienske krydderne, 1/2 av saltet, parmesanosten, eggene og rasp godt sammen.
  3. Form det til kjøttkaker og fordel dem på bakeplaten. Stek dem i 10 minutter. I mellomtiden koker du spaghetti i henhold til instruksjonene på pakken.
  4. I en gryte varmes oljen over middels varme. Tilsett løk, hvitløk og salt. Sauter i ca 3-4 minutter.
  5. Tilsett rødvin og kok i 1 minutt. Tilsett tomatpuré og kok i 1 minutt. Tilsett vann, italienske krydder, sukker og muligens mer salt.
  6. Kok, skru ned og la koke i 10 minutter. Tilsett spaghetti i sausen og vend den.
  7. Server med kjøttboller og pynt med parmesanost. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 515 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 63%

Fett: 15%