Fullkorn Kylling Lasagne

90 min. total

Ingredienser

  • 12 stk lasagneplater, fullkorn
  • 1 cup ricotta-ost
  • 1 stk egg, pisket
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1 spsk sitronskall
  • 24 ounce tomatsaus
  • 2 stk kyllingbryst, hakket
  • 12 ounce mozzarella, revet

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 190 ° C. Smør en stekepanne med olivenolje. Kok lasagnepastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Skyll dem under kaldt vann.
  2. Bland ricotta, egg, parmesan, sitronskall, salt og pepper i en middels bolle.
  3. Legg et lag tomatsaus på bunnen av stekepannen. Dekk sausen med 3-4 lasagnepasta-tallerkener.
  4. Hell en tredjedel av den gjenværende tomatsausen over pastaplatene og halvparten av ricotta-blandingen på toppen.
  5. Legg så halvparten av chili på toppen av ricotta-blandingen og en tredjedel av mozzarellaen på toppen av denne. Gjenta deretter: pasta, tomatsaus, ricotta, kylling, mozzarella.
  6. Til slutt legger du et lag med pastaplater, deretter den gjenværende tomatsausen og på toppen av den resterende mozzarellaen.
  7. Stek lasagnen i 45 minutter. Ta den ut av ovnen og la den avkjøles. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 952 kcal.

Protein: 26%

Karbohydrat: 48%

Fett: 27%