Friske reker vårruller

20 min. total

Ingredienser

  • 150 gram risnudler
  • 0,25 cup riseddike
  • 2 tsk soyasaus
  • 1 tsk hvitløk lim
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 spsk vann
  • 18 stk ris papir
  • 18 blad hovedsalat
  • 1,5 cup reker, drenert
  • 1 stk agurk i pinner
  • 2 stk gulrot i strimler

Bruksanvisning

  1. Tilbered risnudlene i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet og la dem hvile.
  2. Ta en bolle og pisk eddik, soyasaus, hvitløkspasta, ingefær og vann sammen. La det hvile.
  3. Fyll en paiform med varmt vann. Lag en rull om gangen. Legg risepapiret i bløt i 30 sekunder.
  4. Ha salat, reker, agurk, gulrot og risnudler i papiret.
  5. Rull siden nærmest deg tett over fyllingen. Brett endene over fyllet og rull helt.
  6. Gjenta med gjenværende rispapir og fyll. Server med soyadyp. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 242 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 80%

Fett: 4%