Fargerik rødkål og gulrot rå mat

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk rødkål, hakket
  • 4 stk gulrot, revet
  • 2 stk vårløk, hakket
  • 0,5 spsk dijon sennep
  • 0,5 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk oliven olje
  • 2 spsk eplecidereddik
  • 2 spsk sitronsaft
  • 0,5 spsk honning
  • 1 tsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Ta en bolle og tilsett kål, gulrot og vårløk.
  2. I en liten bolle, visp sennep, hvitløk, olje, eddik, sitronsaft, honning, salt og pepper sammen.
  3. Hell dressingen over kålen og vend. Krydre med krydder.
  4. Pynt med hakket persille.

Ernæring (per person)

Kalorier: 196 kcal.

Protein: 11%

Karbohydrat: 53%

Fett: 36%