Fargerik avokado, quinoa og kyllingsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup rød quinoa
  • 0,5 spsk honning
  • 2 spsk lime juice
  • 2 spsk oliven olje
  • 4 cup hovedsalat, skiver
  • 1,5 cup kirsebærtomat, halvert
  • 2 stk skiver avokado
  • 2 stk kyllingbryst
  • 2 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. Løsne med skjeen og sett den til å kjøle seg ned.
  2. Stek kyllingen i halvparten av oljen, 4-5 minutter på hver side. Skjær deretter kyllingen i skiver.
  3. Visp honning, limesaft, resten av oljen, salt og pepper sammen i en liten bolle.
  4. Bland tomat, avokado, salat og quinoa i en stor bolle. Hell dressingen og vend salaten. Server kylling og persille på toppen.

Ernæring (per person)

Kalorier: 464 kcal.

Protein: 20%

Karbohydrat: 35%

Fett: 45%