Erter og brokkoli supper

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 1 stk skiver purre
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 1 stk ternet potet
  • 4 cup grønnsaksbuljong
  • 1 stk brokkoli, hakket
  • 2 cup grønne erter, blancherte
  • 0,33 cup krem, lite fett
  • 2 cup krutonger, fullkorn

Bruksanvisning

  1. I en gryte varmes oljen over middels varme. Tilsett løk og purre, surr og rør i 5 minutter. Tilsett hvitløkssaus i ytterligere 1 minutt.
  2. Tilsett poteter og buljong. Stek i ca 10 minutter. Tilsett brokkoli og erter, kok opp. Stek i ca 2 minutter. Fjern fra varme.
  3. Bruk en stavmikser for å blande til uniform. Tilsett fløte og rør for å blande. Krydre etter smak. Dryss krutonger på toppen og server med noen dråper krem.

Ernæring (per person)

Kalorier: 339 kcal.

Protein: 18%

Karbohydrat: 50%

Fett: 32%