Enkel gulrotssuppe

35 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 8 stk terninger i terninger
  • 15 ounce kokosnøttmelk
  • 2 cup grønnsaksbuljong
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk pepper
  • 2 spsk rømme
  • 2 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en panne. Tilsett løk og hvitløk, surr i ca 2 minutter.
  2. Tilsett gulrot, kokosmelk, vegetabilsk buljong, salt og pepper under omrøring.
  3. Kok opp, vri deretter ned og la koke under lokk i 20 minutter.
  4. Bland suppen til den er jevn. Tilsett mer buljong om nødvendig og smak til med krydder.
  5. Server med rømme og persille. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 161 kcal.

Protein: 6%

Karbohydrat: 26%

Fett: 68%