Dill potetsalat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 pound ternet potet
  • 4 stk skiver reddik
  • 0,25 cup vårløk, hakket
  • 3 spsk dill, hakket
  • 2 spsk kapris, hakket
  • 0,5 cup gresk yoghurt
  • 3 spsk sitronsaft
  • 2 spsk majones

Bruksanvisning

  1. Tilsett poteter i en kjele. Tilsett nok vann til å dekke dem. Kok opp vannet. Skru ned til middels lav varme og sett lokket på.
  2. Kok potetene i ca 15 minutter. Tapp potetene og la dem avkjøles. Ha poteter, reddiker, vårløk, dill og kapers i en bolle.
  3. Tilsett yoghurt, sitronsaft, majones, salt og pepper. Bland grundig. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 240 kcal.

Protein: 14%

Karbohydrat: 69%

Fett: 16%