Chili con carne

40 min. total

Ingredienser

  • 4,7 dl brun ris
  • 1 spsk oliven olje
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 0,5 spsk rød chili, hakket
  • 450 gram hakket biff (lite fett)
  • 0,75 spsk kummin, knust
  • 1 spsk chili, knust
  • 0,5 spsk paprika, røkt
  • 0,25 spsk koriander, knust
  • 0,5 stk rød pepper, skiver
  • 1 stk terninger i terninger
  • 790 gram hakkede tomater
  • 1,2 dl grønnsaksbuljong
  • 400 gram nyrebønner, drenert
  • 1 stk skiver avokado

Bruksanvisning

  1. Kok brun ris i henhold til instruksjonene på pakken. Hold dem varme. Varm olje i en panne over middels høy varme.
  2. Sauter løkene i 2,3 minutter. Tilsett hvitløk og fersk chili. Stek i 30-60 sekunder, rør hele tiden.
  3. Tilsett kjøttdeig. Stek i 5-7 minutter, rør hele tiden. Tilsett krydder: spisskummen, chili, paprika og salt. Rør det sammen.
  4. Tilsett rød pepper og gulrot, stek i 2 minutter. Tilsett tomat, grønnsaksbuljong og nyrebønner. Rør det sammen og sett lokket på.
  5. Hold varmen på middels høy. La chili koke i 15 minutter. Server med brun ris og avokado. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 823 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 53%

Fett: 26%