Buddha Bowl med grønnkålsalat

40 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl quinoa
  • 2 stk søtpotet, skiver
  • 210 gram kikerter, drenert
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvitløkspulver
  • 1 spsk oliven olje
  • 2 stk kyllingbryst
  • 2,4 dl grønnkål, hakket
  • 1 stk skiver avokado
  • 2 spsk lucerne spirer
  • 2 spsk pinjekjernene
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 spsk sitronsaft

Bruksanvisning

  1. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet. La den avkjøles og hell den i en bolle.
  2. Forvarm ovnen til 205 ° C. Ha søtpotet og kikerter i sine respektive boller.
  3. Krydre begge med paprika, hvitløkspulver, salt og pepper. Drypp olje over begge.
  4. Legg søtpotet og kikerter på et bakepapir dekket med bakepapir. Stek i 30 minutter.
  5. Krydre kyllingen med salt og pepper. Legg kyllingen på eget bakepapir dekket med bakepapir. Stek i 12-15 minutter. Ta kyllingen ut og skjær den i skiver.
  6. Tilsett grønnkål, avokado, søtpotet, kikerter, kylling, alfalfa-spirer og pinjekjerner i quinoa-bollen.
  7. Dryss med sesamfrø. Drypp olivenolje og sitronsaft over og vend salaten. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 901 kcal.

Protein: 23%

Karbohydrat: 39%

Fett: 38%