Brun ris salat

30 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brun ris
  • 3 spsk tørkede tranebær
  • 2 spsk pekannøtter, hakket
  • 0,33 cup eple i terninger
  • 0,25 cup grønne erter, blancherte
  • 2 spsk rødløk, hakket
  • 2 spsk balsamico eddik
  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1,5 spsk oliven olje
  • 2 tsk brunt sukker

Bruksanvisning

  1. Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken. Ha tyttebær, pekannøtter, eple, erter og rødløk i en bolle og bland.
  2. Tilsett ris og snu det hele. I en liten bolle, visp balsamico, sitronsaft, dijonsennep, olivenolje og brunt sukker.
  3. Krydre med salt og pepper. Hell dressing over salaten og bland. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 578 kcal.

Protein: 8%

Karbohydrat: 63%

Fett: 29%