Brokkoli suppe med mynte og kokosmelk

40 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 1 pound brokkoli, hakket
  • 3,5 cup grønnsaksbuljong
  • 0,25 cup mynte
  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 cup kokosnøttmelk

Bruksanvisning

  1. Varm olje på middels varme i en panne og stek løk og hvitløk i 5 min. Tilsett brokkoli og fondant og kok opp kjelen.
  2. Senk varmen og la pannen småkoke med lokket på i 10-15 min. Ha mynte og sitronsaft i pannen og smak til med salt og pepper.
  3. Bruk en stavmikser til å blande suppen. Bland til suppen er glatt.
  4. Varm suppen over middels varme før servering. Server suppen i en bolle med en vri kokosmelk og mynteblader.

Ernæring (per person)

Kalorier: 153 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 16%

Fett: 65%