Brokkoli og byggsalat

55 min. total

Ingredienser

  • 200 gram perlebyg
  • 1 stk brokkoli, buketter
  • 1 cup granateplefrø
  • 1 cup rosiner
  • 4 ounce fetaost i terninger
  • 2 spsk vårløk, hakket
  • 1 spsk tahini
  • 2 spsk oliven olje
  • 2 spsk sitronsaft
  • 1 spsk honning

Bruksanvisning

  1. Hell i bygg og vann i en kjele. La det surre i 45 minutter. Tøm bygget og hell det i en bolle.
  2. I en non-stick stekepanne, tørk brokkoli i 4-5 minutter på høy varme.
  3. Tilsett brokkoli i bollen med bygg.
  4. I en liten bolle, visp sammen tahini, olivenolje, sitronsaft og honning. Hell det over bygg og brokkoli og vend til dekk.
  5. La bygg og brokkoli avkjøles. Tilsett granateple, rosiner, fetaost og vårløk. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 538 kcal.

Protein: 13%

Karbohydrat: 59%

Fett: 28%