Bokhvete-pannekaker med rucola

25 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup bokhvete mel
  • 2 stk egg, pisket
  • 1 cup melk
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 3 ounce arugula
  • 1,5 cup høstost, smuldret

Bruksanvisning

  1. Ta en bolle og visp mel, egg og 1/2 av melken sammen. Tilsett resten av melken mens du pisker og visp til den er uniform.
  2. Varm olje i en non-stick panne. Tilsett hvitløk, stek på middels høy varme i 1 minutt. Tilsett ruccola og surr i ca 2 minutter. Krydre med salt. Ta den av og sett den til side.
  3. Varm en non-stick panne, pensle eller spray den med olje. Hell deigen på pannen og sving pannen rundt for å spre deigen over hele pannen. Stek over middels varme til kanten begynner å heve, snu deretter pannekaken og stek den i 1 minutt på den andre siden.
  4. Dryss cottage cheese på pannekaken, legg rucola på toppen. Rull opp pannekaken og legg den på en tallerken. Gjenta med gjenværende deig og fyll. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 509 kcal.

Protein: 29%

Karbohydrat: 43%

Fett: 28%