Bokhvete-pannekaker med parmaskinke

20 min. total

Ingredienser

  • Pandekager
    3 dl bokhvete mel
  • 3 stk egg
  • 2 spsk oliven olje
  • 1,8 dl melk
  • 3 dl vann
  • 0,25 tsk salt
  • Fyld
    2,4 dl arugula
  • 2,4 dl spinat
  • 4 stykke serrano skinke
  • 0,6 dl kirsebærtomat, halvert

Bruksanvisning

  1. Pannekaker
    Ta en bolle og visp sammen mel, egg, olje, melk, vann og salt. Varm en non-stick panne over middels høy varme. Pensle kjelen med olje.
  2. Tilsett deig i pannen og vipp for å dekke bunnen. Stek pannekaken i 30 til 45 sekunder.
  3. Snu pannekaken og stek i 30 sekunder. Gjenta med den gjenværende deigen, stable pannekakene med plastfolie imellom.
  4. Fylle
    Legg rucola, spinat, parmaskinke og tomat på halvparten av pannekaken. Brett pannekaken sammen. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 650 kcal.

Protein: 16%

Karbohydrat: 48%

Fett: 36%