Bokhvete-pannekaker med parmaskinke

20 min. total

Ingredienser

  • Pandekager
    1,3 cup bokhvete mel
  • 3 stk egg
  • 2 spsk oliven olje
  • 0,75 cup melk
  • 1,3 cup vann
  • 0,25 tsk salt
  • Fyld
    1 cup arugula
  • 1 cup spinat
  • 4 stykke serrano skinke
  • 0,25 cup kirsebærtomat, halvert

Bruksanvisning

  1. Pannekaker
    Ta en bolle og visp sammen mel, egg, olje, melk, vann og salt. Varm en non-stick panne over middels høy varme. Pensle kjelen med olje.
  2. Tilsett deig i pannen og vipp for å dekke bunnen. Stek pannekaken i 30 til 45 sekunder.
  3. Snu pannekaken og stek i 30 sekunder. Gjenta med den gjenværende deigen, stable pannekakene med plastfolie imellom.
  4. Fylle
    Legg rucola, spinat, parmaskinke og tomat på halvparten av pannekaken. Brett pannekaken sammen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 650 kcal.

Protein: 16%

Karbohydrat: 48%

Fett: 36%