Bokhvete-pannekaker med laks

30 min. total

Ingredienser

  • 3,5 dl bokhvete mel
  • 2 tsk bakepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 2,4 dl melk
  • 1,2 dl vann
  • 1 spsk honning
  • 2 stk egg, delt
  • 2 spsk gressløk, hakket
  • 0,6 dl smør
  • 2,4 dl rømme
  • 3 spsk sitronsaft
  • 230 gram røkt laks i skiver
  • 0,5 stk skiver rødløk

Bruksanvisning

  1. Visp mel, bakepulver og salt sammen i en bolle. Ta et målbrød og visp sammen melk, vann, honning, eggeplomme og gressløk.
  2. Hell de våte ingrediensene i bollen til de er tørre under omrøring. Pisk eggehvitene til de er lette og luftige. Vend eggehvitene til deigen.
  3. Smelt smør i en non-stick panne over middels varme. Hell deigen på pannen. Stek i 3 minutter, snu pannekaken og stek i 1 minutt til.
  4. Gjenta til all deigen er brukt, tilsett fett i pannen etter behov. Pisk rømme, sitronsaft, salt og pepper sammen.
  5. Server sitrondressing, røkt laks og rødløk på toppen av pannekakene. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 539 kcal.

Protein: 18%

Karbohydrat: 41%

Fett: 41%