Bokhvete-pannekaker med blåbær

Det er noe koselig og deilig med pannekaker til frokost - og med disse bokhvete-pannekakene kan du spise pannekaker til frokost med god samvittighet! Topp pannekakene med blåbær eller annen frukt du liker.

10 min. forb.
10 min. total

Ingredienser

  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 knivspids salt
  • 100 gram blåbær
  • 2,5 dl bokhvete mel
  • 2 stk egg, pisket
  • 4 spsk kokosolje
  • 1 tsk bakepulver
  • 2,5 dl mandel-melk
  • 2 spsk lønnesirup

Bruksanvisning

  1. Tilsett mel, egg, 1/2 av kokosnøttoljen, vanilje, bakepulver og salt i en kjøkkenmaskin. Bland til godt blandet.
  2. Tilsett gradvis mandelmelk. Bland til en tykk deig er oppnådd. Vend blåbærene til deigen.
  3. Varm litt av den gjenværende oljen i en panne over middels høy varme. Hell deigen på pannen, stek til den bobler i midten, og snu pannekaken.
  4. Stek i ytterligere 30 sekunder. Legg dem på en tallerken. Server med lønnesirup. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 683 kcal

Protein: 7%

Karbohydrater: 48%

Fett: 45%