Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Blomkålkreps
70 min. total
Ingredienser
- 340 gram blomkål, buketter
- 1 stk ternet potet
- 2 stk sjalottløk, halvert
- 1,5 spsk oliven olje
- 60 gram høstost
- 0,5 tsk timian, hakket
- 0,5 tsk salt
- 0,5 tsk pepper
- 1 stk egg, pisket
- 1,2 dl rasp
- 2 spsk parmesan, revet
- 9,5 dl spinat
- 1 tsk sitronsaft
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 205 ° C. Legg blomkål, poteter og vårløk på et bakeplate.
- Drypp olje over grønnsakene og vend til dekket. Stek dem i 35 minutter, rør under en gang underveis.
- Tilsett de bakte grønnsakene i en kjøkkenmaskin. Bland til hakket. Skrap blandingen ut i bolle.
- Tilsett cottage cheese, timian, salt, pepper og egg under omrøring. Bland rivjern og parmesan i en dyp tallerken.
- Dann kjøttdeig av blomkålblandingen. Brød dem i revet parmesanblanding. Legg dem på et bakeplate.
- Stek dem i 25 minutter, og snu dem underveis. Server krepsen med spinat, drizzled med sitronsaft. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 231 kcal.
Protein: 21%
Karbohydrat: 43%
Fett: 37%