Blomkålkreps

70 min. total

Ingredienser

  • 340 gram blomkål, buketter
  • 1 stk ternet potet
  • 2 stk sjalottløk, halvert
  • 1,5 spsk oliven olje
  • 60 gram høstost
  • 0,5 tsk timian, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk pepper
  • 1 stk egg, pisket
  • 1,2 dl rasp
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 9,5 dl spinat
  • 1 tsk sitronsaft

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C. Legg blomkål, poteter og vårløk på et bakeplate.
  2. Drypp olje over grønnsakene og vend til dekket. Stek dem i 35 minutter, rør under en gang underveis.
  3. Tilsett de bakte grønnsakene i en kjøkkenmaskin. Bland til hakket. Skrap blandingen ut i bolle.
  4. Tilsett cottage cheese, timian, salt, pepper og egg under omrøring. Bland rivjern og parmesan i en dyp tallerken.
  5. Dann kjøttdeig av blomkålblandingen. Brød dem i revet parmesanblanding. Legg dem på et bakeplate.
  6. Stek dem i 25 minutter, og snu dem underveis. Server krepsen med spinat, drizzled med sitronsaft. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 231 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 43%

Fett: 37%