Blomkål med avokadopuré

50 min. total

Ingredienser

  • 8 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet
  • 1 stk blomkål, hakket
  • 430 gram kikerter, drenert
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 tsk hvitløkspulver
  • 1,5 tsk salt og pepper
  • 1,5 spsk sitronsaft
  • 1,2 dl yoghurt, naturlig
  • 2 stk skiver avokado

Bruksanvisning

  1. Ta en bolle og bland kikerter og blomkål. Vend med 1/2 av olivenolje, hvitløkspulver, salt og pepper.
  2. Forvarm ovnen til 230 ° C. Legg bakepapir på et bakepapir og legg kikerter og blomkål på toppen. Stek i 35-40 minutter.
  3. Ta en bolle og mos avokado sammen med 1/3 av sitronsaften.
  4. Pisk yoghurt, salt og pepper sammen med gjenværende olje og sitronsaft. Avkjøl og la dem suge.
  5. Fordel avokadoen på tortillaene. Legg kikerter og blomkål på toppen. Server med dressing. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 690 kcal.

Protein: 13%

Karbohydrat: 53%

Fett: 34%