Balsamisk kylling Buddha bolle

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingbryst
  • 1 spsk balsamico eddik
  • 0,5 spsk soyasaus
  • 1 spsk oliven olje
  • 0,5 tsk tørket oregano
  • 0,5 fed hvitløk, finhakket
  • 0,25 cup quinoa, kokt
  • 1 cup spirer, halvert
  • 0,5 cup baby spinat
  • 0,25 stk skiver avokado
  • 0,25 cup nyrebønner, drenert
  • 0,5 cup brokkoli, buketter, blancherte
  • 0,5 tsk sesamfrø
  • 2 stykke sitronbåt

Bruksanvisning

  1. Ta en bolle og pisk eddik, soyasaus, oregano, salt og hvitløk sammen. Tilsett kylling.
  2. La det marinere i noen minutter.
  3. Varm 1/2 av oljen på en grillpanne over middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper. Stek kyllingen i 4 minutter på hver side.
  4. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. Tapp overflødig vann.
  5. Ta en bolle og ha quinoaen i. Ordne rosenkål, spinat, avokado, bønner og brokkoli på toppen av quinoaen.
  6. Skjær kyllingbrystet i skiver og legg det i bollen. Dryss med sesamfrø. Server med sitronbåter. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 28%

Karbohydrat: 32%

Fett: 40%