Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Bakte kjøttboller og tomatsaus
70 min. total
Ingredienser
- 1 spsk oliven olje
- 1 stk løk, hakket
- 3 fed hvitløk, finhakket
- 1 tsk chili flak
- 2 spsk tomatpuré
- 790 gram hakkede tomater
- 2 spsk basilikum, hakket
- 450 gram hakket biff (lite fett)
- 1,2 dl ricotta-ost
- 8 spsk parmesan, revet
- 2,4 dl rasp
- 1 stk egg, pisket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 4 stykke brød, fullkorn, ristet
Bruksanvisning
- Varm oljen i en kjele på middels varme. Surr løk og 1/3 hvitløk til det er mørt.
- Tilsett chiliflak og tomatpuré. Kok i 1 minutt til under omrøring. Tilsett tomat, basilikum, salt og pepper.
- Kok opp, skru ned og la det surre med kjøttbollene kokt. Tilbered en smijernpanne ved å smøre med olivenolje.
- Forvarm ovnen til 205 ° C. Tilsett ricotta, parmesan, rivjern, egg, hvitløk, salt og pepper i en bolle.
- Alder det med hendene. Form det til kjøttkaker og legg dem i smijernspannen.
- Sett kjelen i ovnen. Stek i omtrent 40 minutter. I mellomtiden la sausen surre, rør av og til.
- Legg kjøttbollene på en tallerken. Hell tomatsaus over og server med ristet brød.
Ernæring (per person)
Kalorier: 620 kcal.
Protein: 29%
Karbohydrat: 32%
Fett: 39%