Bakte kålruller

45 min. total

Ingredienser

  • 2 cup yoghurt, naturlig
  • 4 fed hvitløk, finhakket
  • 1 stk kinakål
  • 1 cup quinoa, kokt
  • 1 pound hakket kylling
  • 1 stk egg
  • 1 cup løk, hakket
  • 1 cup gulrot, revet
  • 1 tsk paprika
  • 8 ounce sopp, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk pepper
  • 1 cup vann

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 200 ° C. Ta en bolle og bland yoghurt med 3/4 av hvitløken. Krydre med salt og pepper. La det hvile.
  2. Kok opp en kjele med saltet vann. Kok kålen i 2 minutter.
  3. Ta en ny bolle, bland quinoa, kylling, egg, løk, gulrot, sopp, gjenværende hvitløk, paprika, salt og pepper.
  4. Ha kyllingblanding i midten av et kålblad og rull den opp. Gjenta til det ikke er mer fyll. Legg rullene ved siden av hverandre i en ildfast form, tilsett vann og sett lokket på.
  5. Stek i ovnen i 30-35 minutter. Server med yoghurtdressing. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 447 kcal.

Protein: 36%

Karbohydrat: 41%

Fett: 23%