Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Bakte egg med kylling og grønnkål
30 min. total
Ingredienser
- 4 stk kyllingbryst
- 2 spsk oliven olje
- 9,5 dl grønnkål, hakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 12 stk egg, pisket
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 175 ° C. Smør en muffinsform med fett. Varm oljen i en panne over middels høy varme.
- Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Ta kyllingen av og skjær den i terninger. Spar litt kyllingfett.
- Bruk samme panne til å surse sjalottløk i 2 minutter. Tilsett grønnkål og salt. Stek i ca 5 minutter. Ta den av varmen.
- Fordel grønnsaksblandingen jevnt i muffinsformen. Fordel også kyllingen på toppen.
- Hell egg på toppen av muffinsformen. Stek i 15-20 minutter. La dem avkjøles på et bakeplate. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 361 kcal.
Protein: 40%
Karbohydrat: 9%
Fett: 51%