Bakte egg med kylling og grønnkål

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kyllingbryst
  • 2 spsk oliven olje
  • 9,5 dl grønnkål, hakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 12 stk egg, pisket

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Smør en muffinsform med fett. Varm oljen i en panne over middels høy varme.
  2. Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Ta kyllingen av og skjær den i terninger. Spar litt kyllingfett.
  3. Bruk samme panne til å surse sjalottløk i 2 minutter. Tilsett grønnkål og salt. Stek i ca 5 minutter. Ta den av varmen.
  4. Fordel grønnsaksblandingen jevnt i muffinsformen. Fordel også kyllingen på toppen.
  5. Hell egg på toppen av muffinsformen. Stek i 15-20 minutter. La dem avkjøles på et bakeplate. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 361 kcal.

Protein: 40%

Karbohydrat: 9%

Fett: 51%