Bakt søtpotet med tacofyll

60 min. total

Ingredienser

  • 4 stk søtpotet
  • 1 spsk chili, knust
  • 1 tsk kummin, knust
  • 0,5 tsk paprika
  • 0,5 tsk tørket oregano
  • 0,5 tsk hvitløkspulver
  • 1 spsk oliven olje
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 450 gram hakket biff (lite fett)
  • 1 stk tomat og terninger
  • 1 stk rød pepper i terninger
  • 1,2 dl vårløk, hakket

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 190 ° C. Bruk en gaffel til å stikke potetene over. Stek dem i 40-45 minutter.
  2. I mellomtiden tar du en bolle og blander chili, spisskummen, paprika, oregano, hvitløkspulver, salt og pepper.
  3. Varm opp oljen i en stekepanne over middels høy varme. Stek løken i 3-4 minutter. Tilsett biff.
  4. Brun kjøttet. Dryss krydderblandingen over og rør den sammen. Stek kjøttet i ytterligere 1-2 minutter og sett det til side.
  5. Skjær potetene på langs. Skyv endene mot hverandre for å åpne poteten.
  6. Fyll potetene med kjøttdeig og legg tomat, paprika og vårløk på toppen. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 373 kcal.

Protein: 28%

Karbohydrat: 36%

Fett: 36%