Bakt potet med tunfisk

100 min. total

Ingredienser

  • 4 stk potet, skrubbet
  • 4 spsk vårløk, hakket
  • 1 tsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 350 gram tunfisk, drenert
  • 1 stk rød pepper i terninger
  • 0,5 cup mais, drenert
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 tsk chili, knust
  • 0,75 tsk kummin, knust
  • 0,25 cup rømme
  • 2 cup cheddar, revet

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 220 ° C. Legg sølvpapir på et bakeplate. Skrubb potetene rene og stikk dem over hele med en gaffel.
  2. Gni olivenolje inn i dem og smak til med salt og pepper. Legg potetene på bakeplaten. Stek i 50-60 minutter, snu potetene halvveis. La dem avkjøles.
  3. Varm olje i en stekepanne over middels varme. Tilsett løk og stek i ca 10 minutter. Tilsett tunfisk, paprika og mais og stek i ytterligere 2 minutter.
  4. Tilsett hvitløk, chili, spidskommen, salt og pepper, rør til duftende, i omtrent 30 sekunder. Fjern fra varme. Skjær potetene over og hul dem ut.
  5. Lagre den uthulede poteten. Server de hule potetene på stekebrettet. Rør potet innvoller og rømme sammen i en bolle.
  6. Mos til uniform. Tilsett ost og tunfiskblanding i bolle og mos den sammen. Hell blandingen i de hule potetene, dryss ost på toppen.
  7. Stek ytterligere 10-15 minutter. Server med overflødig rømme, ost og vårløk. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 583 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 36%

Fett: 38%