Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Bakt potet med tunfisk
100 min. total
Ingredienser
- 4 stk potet, skrubbet
- 4 spsk vårløk, hakket
- 1 tsk oliven olje
- 1 stk løk, hakket
- 350 gram tunfisk, drenert
- 1 stk rød pepper i terninger
- 1,2 dl mais, drenert
- 1 fed hvitløk, finhakket
- 1 tsk chili, knust
- 0,75 tsk kummin, knust
- 0,6 dl rømme
- 4,7 dl cheddar, revet
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 220 ° C. Legg sølvpapir på et bakeplate. Skrubb potetene rene og stikk dem over hele med en gaffel.
- Gni olivenolje inn i dem og smak til med salt og pepper. Legg potetene på bakeplaten. Stek i 50-60 minutter, snu potetene halvveis. La dem avkjøles.
- Varm olje i en stekepanne over middels varme. Tilsett løk og stek i ca 10 minutter. Tilsett tunfisk, paprika og mais og stek i ytterligere 2 minutter.
- Tilsett hvitløk, chili, spidskommen, salt og pepper, rør til duftende, i omtrent 30 sekunder. Fjern fra varme. Skjær potetene over og hul dem ut.
- Lagre den uthulede poteten. Server de hule potetene på stekebrettet. Rør potet innvoller og rømme sammen i en bolle.
- Mos til uniform. Tilsett ost og tunfiskblanding i bolle og mos den sammen. Hell blandingen i de hule potetene, dryss ost på toppen.
- Stek ytterligere 10-15 minutter. Server med overflødig rømme, ost og vårløk. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 583 kcal.
Protein: 25%
Karbohydrat: 36%
Fett: 38%