Bakt potet med salat

25 min. total

Ingredienser

  • 4 stk potet, skrubbet
  • 1,5 cup høstost
  • 0,5 cup cheddar, revet
  • 0,25 tsk paprika
  • 4 stykke kalkunbacon, hakket
  • 1 spsk vårløk, hakket
  • 4 cup blandet salat
  • 1 spsk balsamico eddik
  • 1 spsk oliven olje

Bruksanvisning

  1. Stikk potetene, legg dem på en tallerken og stek dem i mikrobølgeovnen i 5-6 minutter. Snu poteter og stek dem i ytterligere 5-6 minutter.
  2. I mellomtiden steg baconet. Bland cottage cheese, cheddar og paprika. Når potetene er ferdig kuttet, kryss i dem.
  3. Hell osteblandingen i potetene. Dryss over bacon og vårløk.
  4. Server med blandet salat drizzled med olje-eddik dressing. Værsågod.

Ernæring (per person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 24%

Karbohydrat: 47%

Fett: 29%