Bakt potet med laks

80 min. total

Ingredienser

  • 2 stk potet, skrubbet
  • 1 tsk oliven olje
  • 2 spsk høstost
  • 0,5 tsk dild
  • 1 tsk sitronsaft
  • 2 stykke røkt laks i skiver

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 190 ° C. Vask potetene. Fest dem overalt med en gaffel.
  2. Drypp olje og dryss salt på potetene og gni det inn i dem.
  3. Legg dem på et bakeplate. Stek dem i 60-80 minutter.
  4. Ta en liten bolle og bland cottage cheese, dill og sitronsaft. Skjær et kryss i potetene.
  5. Hell cottage cheese-blandingen i potetene. Legg laksen på toppen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 462 kcal.

Protein: 18%

Karbohydrat: 63%

Fett: 19%