Bakt laks med ris og greener

30 min. total

Ingredienser

  • 1 tsk oliven olje
  • 1 stk laksefilet
  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk honning
  • 0,5 cup brun ris, kokt
  • 0,5 cup spinat
  • 0,25 cup grønne erter, blancherte
  • 5 stk grønne bønner, blancherte
  • 0,25 cup kirsebærtomat, halvert

Bruksanvisning

  1. Forvarm til 220 ° C. Legg bakepapir på et bakeplate. Legg laksen på bakeplaten og smak til med salt og pepper.
  2. Stek laksen i 10-15 minutter. I mellomtiden koker risen i henhold til instruksjonene på pakken.
  3. Visp olje, sitronsaft, sennep, honning, salt og pepper sammen i en liten bolle.
  4. Ha risen i en ny bolle. Tilsett laks, spinat, erter, grønne bønner og tomat. Drypp dressingen på. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 765 kcal.

Protein: 22%

Karbohydrat: 46%

Fett: 32%