Bakt havregryn med blandet frukt.

45 min. total

Ingredienser

  • 1 stk banan i skiver
  • 1 stk eple i terninger
  • 1,5 cup blåbær
  • 0,25 cup honning
  • 1 cup havregryn
  • 0,25 cup valnøtter, knust
  • 0,5 tsk bakepulver
  • 0,75 tsk kanel knust
  • 1 cup mandel-melk
  • 1 stk egg
  • 1 tsk vaniljeekstrakt

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 190 ° C. Smør et stekebrett og legg bananen og eplet i et lag på brettet.
  2. Dryss 1/2 av bål og 1/4 av kanel i tillegg til å dryppe 1/2 av honningen på. Dekk med folie og stek i 15 minutter.
  3. I mellomtiden tar du en bolle og rør havregryn, 1/2 av nøttene, bakepulver, den resterende kanelen og saltet sammen.
  4. I en ny bolle, visp honning, melk, egg og vanilje sammen. Ta stekebrettet med banan ut av ovnen.
  5. Hell havreblandingen over bananen. Hell melkeblandingen over havren og fordel den så jevnt som mulig.
  6. Dryss de resterende bærene og nøttene på toppen. Stek havregryn i 30 minutter. Skjær ut og server. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 295 kcal.

Protein: 9%

Karbohydrat: 65%

Fett: 26%