Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Bakt gresskar, gulrot og kokosnøttesuppe
90 min. total
Ingredienser
- 1 stk hokkaido hakk gresskar i terninger
- 1000 gram terninger i terninger
- 3 spsk oliven olje
- 2 stk løk, hakket
- 4 fed hvitløk, finhakket
- 24 dl grønnsaksbuljong
- 1 spsk kanel knust
- 310 gram kokosnøttmelk
- 4 spsk gresskarfrø, stekt
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 160 ° C.
- Legg gresskar og gulrot på et bakeplate.
- Drypp olje over grønnsakene og smak til med salt og pepper. Stek dem i ovnen i en time, eller til de er myke.
- Hell olje i en stor gryte og sett den på full flamme. Tilsett løk og surr dem til de er gjennomsiktige.
- Tilsett hvitløk og stek til duftende. Tilsett vegetabilsk buljong og kok opp.
- Skrell en squash, rasp den og press saften. Tilsett gresskar kjøtt og gulrot i pannen sammen med kanel.
- La det koke i 30 minutter, eller til grønnsakene faller fra hverandre.
- Bland ingrediensene med en stavmikser. Tilsett kokosmelk og bland til det er jevnt. Krydre med krydder.
- Server pyntet med gresskarfrø og et dryss svart pepper.
Ernæring (per person)
Kalorier: 383 kcal.
Protein: 7%
Karbohydrat: 33%
Fett: 59%