Bakt gresskar, gulrot og kokosnøttesuppe

90 min. total

Ingredienser

  • 1 stk hokkaido hakk gresskar i terninger
  • 1000 gram terninger i terninger
  • 3 spsk oliven olje
  • 2 stk løk, hakket
  • 4 fed hvitløk, finhakket
  • 10 cup grønnsaksbuljong
  • 1 spsk kanel knust
  • 11 ounce kokosnøttmelk
  • 4 spsk gresskarfrø, stekt

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 160 ° C.
  2. Legg gresskar og gulrot på et bakeplate.
  3. Drypp olje over grønnsakene og smak til med salt og pepper. Stek dem i ovnen i en time, eller til de er myke.
  4. Hell olje i en stor gryte og sett den på full flamme. Tilsett løk og surr dem til de er gjennomsiktige.
  5. Tilsett hvitløk og stek til duftende. Tilsett vegetabilsk buljong og kok opp.
  6. Skrell en squash, rasp den og press saften. Tilsett gresskar kjøtt og gulrot i pannen sammen med kanel.
  7. La det koke i 30 minutter, eller til grønnsakene faller fra hverandre.
  8. Bland ingrediensene med en stavmikser. Tilsett kokosmelk og bland til det er jevnt. Krydre med krydder.
  9. Server pyntet med gresskarfrø og et dryss svart pepper.

Ernæring (per person)

Kalorier: 383 kcal.

Protein: 7%

Karbohydrat: 33%

Fett: 59%