Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Bakt blomkål og kylling i fløte
50 min. total
Ingredienser
- 450 gram kyllingbryst i terninger
- 1 spsk oliven olje
- 0,6 dl krem, lite fett
- 1 stk blomkål, buketter
- 1 tsk italiensk krydder
- 2,4 dl cheddar, revet
- 1 spsk persille, hakket
Bruksanvisning
- Dryss salt og pepper på kyllingen. Varm oljen i en stekepanne over middels varme.
- Stek kyllingen i 10 til 12 minutter. Tilsett fløte og rør og skrap bunnen med en kjele for å løsne det brente.
- Forvarm ovnen til 160 ° C. Smør en ildfast form og legg blomkålen på.
- Dryss salt, pepper og krydder over blomkålen.
- Legg kyllingen på toppen av blomkålen og hell kremen over. Dryss ost på toppen.
- Dekk fatet med folie og stek i 15-20 minutter. Pynt med persille. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 344 kcal.
Protein: 34%
Karbohydrat: 9%
Fett: 56%