Asparges Pesto Pasta

20 min. total

Ingredienser

  • 6 ounce fettuccine, fullkorn
  • 1 spsk oliven olje
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 8 stk asparges, bleket
  • 1,5 spsk sitronsaft
  • 3 spsk grønn pesto
  • 4 spsk parmesan, revet

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på emballasjen. Før du drenerer pastaen, må du lagre 1 kopp pastavann.
  2. Varm oljen i en panne over middels høy varme. Sauter hvitløk i 30 sekunder.
  3. Tilsett den skrellede aspargesen og sitronsaften. Sauter i 2-3 minutter til, eller til aspargesen er øm.
  4. Tilsett pasta og pesto, rør sammen. Tilsett pastavannet sakte til ønsket konsistens er oppnådd.
  5. Krydre med salt og pepper om nødvendig. Server med revet parmesanost. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 602 kcal.

Protein: 16%

Karbohydrat: 46%

Fett: 39%