Asiatiske kyllingkjøttboller

30 min. total

Ingredienser

  • Sauce
    3 tsk vårløk, hakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 stk rød chili, finhakket
  • 2 spsk lime juice
  • 2 spsk soyasaus
  • 1 tsk sesamolje
  • 1 spsk honning
  • Kødboller
    1 pound hakket kylling
  • 0,5 cup rasp
  • 0,33 cup vårløk, finhakket
  • 3 spsk ingefær, revet
  • 1 stk egg, pisket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk sesamolje
  • 2 tsk soyasaus
  • 1 tsk koriander, hakket
  • 2 spsk lime juice
  • 12 stk hovedsalat
  • 1 stk skiver agurk
  • 0,25 cup mynte

Bruksanvisning

  1. Saus
    Ta en bolle og pisk vårløk, ingefær, hvitløk, chili, soyasaus, sesamolje og honning det samme. La det trekke.
  2. Kjøttboller
    Forvarm til 230 ° C. Pensle et bakeplate med olje.
  3. Ta en bolle og lag kylling, bringebær, vårløk, ingefær, egg, hvitløk, sesamolje, soyasaus, koriander og limesaft sammen.
  4. Form det til kjøttkaker og fordel dem på bakeplaten. Pensle kjøttbollene med olje. Stek dem i ca 13 minutter.
  5. Ordne kjøttbollene på en tallerken sammen med salat, agurk, mynte og saus. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 381 kcal.

Protein: 33%

Karbohydrat: 27%

Fett: 40%