Asiatisk mangosalat

20 min. total

Ingredienser

  • 2 pound oksefilet
  • 1 spsk sesamolje
  • 1 tsk fiskesaus
  • 2 spsk lime juice
  • 0,5 spsk ingefær, revet
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 1 stk rød chili, hakket
  • 1 spsk honning
  • 2 cup arugula
  • 0,25 stk skiver rødløk
  • 1 stk skiver mango
  • 2 spsk peanøtter, hakket

Bruksanvisning

  1. Ta en bolle og visp sammen sesamolje, hvitløk, ingefær, limeskall, limesaft, fiskesaus og honning.
  2. Legg fileten i en bolle. Hell halvparten av dressingen på. Varm en panne med litt fett på middels høy varme.
  3. Stek fileten etter smak, ta den av, dekk den til og legg den til side. Ta en bolle og bland ruccola, løk og mango.
  4. Skjær bifffilet i skiver. Legg dem oppå salaten.
  5. Hell den resterende dressingen over salaten og pynt med peanøtter. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 625 kcal.

Protein: 32%

Karbohydrat: 10%

Fett: 58%