Andebrystssalat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 stk andebryst
  • 3 spsk sherryeddike
  • 3 spsk oliven olje
  • 150 gram blandet salat
  • 2 stk oransje, delt inn i båter
  • 2,4 dl skiver reddik
  • 1,2 dl pistasjenøtt, hakket

Bruksanvisning

  1. Krydre andebryst med salt og pepper. Varm opp 1/2 av oljen i en stekepanne på middels lav varme.
  2. Legg andebrystet i pannen med huden vendt nedover. Stek i 12-15 minutter.
  3. Snu og stek i 3-5 minutter til. Ta den av og la den hvile. Skjær den i skiver.
  4. Ta en bolle og visp olje og eddik sammen. Krydre med salt og pepper.
  5. Legg salaten på en tallerken. Server appelsin, reddik og and på toppen. Drypp salat over. Pynt med pistasjenøtter. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 405 kcal.

Protein: 34%

Karbohydrat: 13%

Fett: 54%