Andebrystssalat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 stk andebryst
  • 3 spsk sherryeddike
  • 3 spsk oliven olje
  • 150 gram blandet salat
  • 2 stk oransje, delt inn i båter
  • 2,4 dl skiver reddik
  • 1,2 dl pistasjenøtt, hakket

Bruksanvisning

  1. Krydre andebryst med salt og pepper. Varm opp 1/2 av oljen i en stekepanne på middels lav varme.
  2. Legg andebrystet i pannen med huden vendt nedover. Stek i 12-15 minutter.
  3. Snu og stek i 3-5 minutter til. Ta den av og la den hvile. Skjær den i skiver.
  4. Ta en bolle og visp olje og eddik sammen. Krydre med salt og pepper.
  5. Legg salaten på en tallerken. Server appelsin, reddik og and på toppen. Drypp salat over. Pynt med pistasjenøtter. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 405 kcal.

Protein: 34%

Karbohydrat: 13%

Fett: 54%